Actrița Adriana Trandafir a fost și ea confirmată pozitiv cu coronavirus. Aceasta ar fi intrat în contact direct cu artistul Marcel Pavel.

Și co-prezentatorul emisiunii de la Antena 1, Cosmin Seleși a intrat în contact direct cu artistul iar testul a ieșit pozitiv. Amândoi au fost duși la spital și se află sub atenția medicilor.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu are coronavirus

La puțin timp după confirmarea pozitivă a Ozanei Barabancea, s-a aflat că și prezentatorul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu noul coronavirus. Surse medicale au declarat pentru Gândul că prezentatorul este în prezent asimptomatic și așteaptă un al doilea rezultat al testului pentru coronavirus.

Cel mai probabil toate persoanele cu care Marcel Pavel a intrat în contact la filmări vor fi testaţi pentru COVID-19, iar printre aceştia se numără şi Andreea Bălan, care este unul dintre juraţii emisiunii.

Antena 1 a luat o decizie radicală

Oficialii Antena 1 au decis să suspende filmările pentru „Te cunosc de undeva”, iar toţi cei care au intrat în contact cu Marcel Pavel, de la vedetele concurente, prezentatori TV, până la cameramani și regizori vor fi obligaţi să stea în carantină timp de 14 zile.

Şefii Antena Group au mai fost nevoiţi să ia şi altă măsură dureroasă: au închis sediul Antena Stars de la Romexpo, pentru ca Marcel Pavel a fost acolo recent pentru a-şi lansa ultima melodie, “Zâna mea frumoasă din poveşti”, dar şi pentru că Andrei Ştefănescu, unul dintre concurenţii de la „Te cunosc de undeva”, prezenta o emisiune zilnică la acest post de televiziune.

Vedetele concurente au fost sunate încă de ieri pentru a li se aminti că sunt sub contract cu Antena 1 și că nu au voie să facă declarații altor publicații, cu atât mai mult legat de desfășurarea ultimelor evenimente, mai scrie libertatea.ro.