Unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la ultima ediţie a reality show-ului Survivor România este gata să dea lovitura!

Albert Oprea, din nou la TV?!

Albert Oprea a primit o ofertă pentru a participa la o nouă emisiune de televiziune.

Albert Oprea

Timp de mai multe săptămâni, Albert a fost cel mai votat concurent din echipa Războinicilor. După întoarcerea din Republica Dominicană, mulţi dintre concurenţi au continuat să fie activi în mediul online şi să posteze conţinut pentru fanii pe care i-au câştigat în timpul show-ului de la Kanal D.

Iată că succesul înregistrat la Survivor România îi aduce acum lui Albert Oprea noi oportunităţi de a reveni pe micile ecrane. Totul a fost dezvăluit de către Alin Sălăjean, în cadrul unui interviu la care a participat şi Albert, scrie WOWbiz.ro.

“Dacă nu oferi content de calitate, oamenii de acasă și televiziunile încep să te uite. Ei încearcă să ofere content pe Instagram, dar trebuie să știi puțin și despre ce este vorba.

Mai ieri îi spuneam lui Albert că o să vină oferta și i-am spus și emisiunea. El nu a vorbit cu nimeni, poate să confirme acest lucru și acum are oferta pe WhatsApp. I-am zis să se gândească bine și să îi dea bătaie”, a declarat “Războinicul” Alin Sălăjean.

“Nu am luat o hotărâre, dar oferta există”

Albert Oprea a confirmat că există o ofertă, dar spune că deocamdată nu s-a decis în privinţa ei.

“Nu am luat o hotărâre, dar oferta există. Alin are dreptate în tot ce spune. Astăzi chiar m-a lăsat mască. Mi-a spus că m-a contactat emisiunea asta.

I-am zis că nu mă văd acolo și dacă era vorba, eram contactat până acum. El nu știa nimic și astăzi am primit oferta”, a spus tânărul.

Buni prieteni şi după încheierea show-ului

Cei doi Războinici s-au împrietenit în Republica Dominicană, în timpul filmărilor pentru Survivor România, iar după întoarcerea în ţară, au rămas buni prieteni.

“Avea și el momente când exagera și i-am zis. Faza care mi-a plăcut a fost cu el în Consiliu, când a zis că își dorește pe 14 februarie să ia cina cu prietenul lui, Albert.

L-am certat și atunci și acum ne-am dus aminte de faza asta și am râs. El așa e ca persoană, nu juca un rol acolo. Așa e felul lui de a fi”, a spus Albert Oprea despre fostul său coleg de emisiune.