Survivor România 2021 a surprins pe toată lumea. Ediția de duminică seară a fost una plină de surprize și momente tensionate.

După meciuri intense și provocări la care nu se așteptau la Survivor România 2021, a venit o zi decisivă. Războinicii i-au nominalizat pentru eliminare pe Marilena și Alin Sălăjean, însă, în urma voturilor publicului, s-a aflat că cei doi Războinici sunt preferații echipei.

Mai exact, în acest caz, aceștia nu pot fi eliminați din competiție. Daniel Pavel a fost ce care a explicat că în această situație, ei vor propune la rândul lor alți doi colegi pentru a părăsi competiția. Totodată, cel care ocupă locul trei în topul preferințelor celor de acasă, va nominaliza încă un concurent din echipă pentru eliminare.

Astfel că, Marilena Cuciurean a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, iar pe locul doi este Alin Sălăjean. Pe locul trei în preferințele publicului se numără Sorin, cel din echipa Războinicilor. Ei sunt cei care vor face nominalizări, iar concurentul care va avea cele mai puține voturi, urmează să plece acasă.

„Este singurul moment din viața mea când nu mă pot bucura de așa ceva. Vă spun sincer, din toată inima”, a spus Războinica.

Marilena a propus-o pentru eliminare pe cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor, Mihaela, despre care spune că cel mai bine i-ar fi acasă.

„Motivul e simplu, acesta e momentul ei”, spune Marilena.

Momente tensionate la Survivor România 2021 

Mihaela nu a fost surprinsă de nominalizarea de la Survivor România 2021. Ea preciza că se aștepta la acest lucru și nici nu a avut timp să se adapteze așa cum spera.

„Cum am zis și serile trecute, sunt cea mai puțina comodată aici, față de colegii mei. Ei sunt mult mai puternici și mă așteptam”, spune Războinica.

Cel de-al doilea concurent din echipa Războinicilor care se află în preferințele telespectatorilor este Alin Sălăjean, care le-a promis susținătorilor că va face tot ce îi stă în putință pentru a termina traseul de la Survivor România 2021.

„Le spun că nu îi voi dezamăgi, au văzut în mine omul acela frumos la suflet și uma, și un bun sportiv. Mulțumesc, România”, a spus Războinicul.