Ce spun concurenții Survivor România despre Zanni, marele câștigător?

Elena Marin a susținut că ea și câștigătorul ediției Survivor România nu pot ține „o legătură de prietenie mai strânsă”.

„Exact același lucru am crezut și eu. L-am îmbrățișat cu foarte mare drag, am apreciat faptul că el m-a ales pe mine, i-am mulțumit, dar am observat că el nu este foarte deschis. M-am bucurat de acel reward cât am putut de mult și am crezut că este un pas spre împăcare, ținând cont că erau jocurile individuale, nu mai făceam parte din aceeași echipă și nu mai aveam motive să ne certăm. Lucrurile nu au stat așa și, la două zile distanță, lucrurile au luat-o de la capăt cu aceleași acuzații. Asta m-a făcut, din păcate, să nu mă pot apropia de el și să nu putem ține o legătură de prietenie mai strânsă”, a declarat Elena Marin pentru viva.ro

Îi recomandă să își folosească inteligența în scopuri constructive

De asemenea, fosta concurentă din Republica Dominicană îi recomandă să fie la fel de vocal în continuare și să își folosească inteligența în scopuri constructive.

Mai apoi, aceasta a subliniat că Zanni ar trebui să „încerce să se apropie de Dumnezeu și să Îi mulțumească pentru câștigul lui”.

„I-aș sugera să fie în continuare vocal, așa cum a fost și până acum, dar să încerce să își folosească inteligența pe care o are, una foarte mare, nu numai în scopuri distructive, ci în unele mai constructive. Și i-aș mai spune să încerce să se apropie de Dumnezeu și să Îi mulțumească pentru câștigul lui”, a mai spus Elena Marin.