Survivor All Stars 2024. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au sărit la bătaie

Survivor All Stars 2024. Ediția de joi, 15 februarie 2024, a reality-show-ului a fost marcată de tensiuni. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost implicați într-un incident, fiind plin de reproșuri unul față de altul.

Atmosfera încordată a escaladat rapid într-o confruntare fizică între cei doi concurenți. Ultimele zile au fost tumultuoase pentru participanții de la Survivor România All Stars. Tensiunile au devenit evidente atât pe micul ecran, cât și în spatele cortinei.

Unele vedete au zis că anumiți concurenți sunt favorizați, alte persoane publice au zis că vor să părăsească competiția. Oboseala și lipsa hranei au contribuit la creșterea tensiunilor în rândul participanților, stârnind controverse pe platourile de filmare.

Incidentul dintre Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, care a avut loc în fața camerelor de luat vederi, a fost doar unul dintre momentele de maximă intensitate din ediția de joi. După ce Faimoșii au câștigat ingredientele necesare pentru a pregăti paste cu vită, o remarca aparent nevinovată a unui concurent advers a declanșat un scandal de proporții.

„E totul bine, gata, o să mâncați”, a fost replica lui Andrei Ciobanu.

„Băi, taci, care-i treaba ta? Te-am înjurat eu pe tine?”, i-a zis rapid Cătălin Moroșanu, apoi Iancu Sterp i-a cerut „un pic de respect”.

Iancu Sterp l-a pus la punct pe Cătălin Moroșanu

În această schimbul de replici, Iancu Sterp a intervenit rapid, dar în loc să aplaneze situația, lucrurile au degenerat rapid și au ajuns aproape de o confruntare fizică. I-a cerut lui Cătălin Moroșanu să înceteze cu injuriile, însă acesta a negat vehement acuzația.

Tensiunile au atins cote surprinzătoare. Iancu Sterp și-a menținut poziția ferm. Nu s-a lăsat intimidat de adversarul său. Ba mai mult, l-a provocat direct pe Cătălin Moroșanu. I-a zis că nu va tolera replici acidulate la adresa echipei sale.

Iancu Sterp a considerat că tactica lui Cătălin Moroșanu se bazează pe intimidare ieftină, o tactică care nu își găsește ecoul în cazul său.

Într-adevăr, cei doi concurenți au fost pe punctul să se ia la bătaie, dar intervenția membrilor ambelor echipe a oprit momentul tensionat și a restabilit liniștea.