Problemele nu se mai opresc pentru Dorian Popa!

În ultima perioadă, celebrul cântăreţ şi vlogger a ajuns de mai multe ori la spital, în parte pentru că a dorit să-şi facă o serie de investigaţii amănunţite, însă şi din cauza unor probleme mai delicate.

Probleme la urechi şi la gât! Va avea probleme cu vocea în viitor?

Recent, Dorian Popa a mers de urgenţă la camera de gardă a spitalului ORL. Motivul: a fost aproape să-şi spargă timpanul după ce şi-a băgat prea puternic un beţişor cu vată în ureche. Din fericire, totul s-a rezolvat cu bine, însă dacă tot a mers acolo, vedeta a dorit să-şi facă şi un control la gât, relatează SpyNews.

Medicii i-au dat o veste-şoc: trebuie să înceapă să ia anumite medicamente şi să nu mai vorbească atât de tare, pentru a nu risca să aibă probleme cu vocea!

O nouă problemă delicată de sănătate pentru Dorian Popa!

Însă problemele de sănătate nu par să se mai oprească pentru artist. De data aceasta, ochii îi dau bătăi mari de cap. Recent, lui Dorian Popa i-a apărut un ulcior la ochi, din cauza unei infecţii.

El le-a spus fanilor că totul este, cel mai probabil, din vina lui, pentru că şi-a dus mâna murdară la nivelul ochilor şi de acolo ar fi apărut infecţia.

Totul va dispărea după câteva zile, însă până atunci, ochiul său este extrem de inestetic şi chiar puţin dureros.

Ce s-a întâmplat de l-a forţat pe Dorian Popa să-şi facă analize amănunţite?

Vedeta a mers la spital, în urmă cu câteva săptămâni, de teamă că ar putea moşteni o boală a familiei sale, respectiv problemele cu rinichii. Mama sa a fost operată recent la nivelul rinichilor.

După operaţie, Dorian Popa s-a speriat când un apropiat i-a spus că ar putea suferi şi el de aceleași afecțiuni care se moștenesc. Din acest motiv, a mers repede la spital şi a început seria investigațiilor.

Din fericire, vestea primită din partea medicilor a fost îmbucurătoare, asta deoarece a fost anunțat că rinichii lui sunt sănătoși și nu are niciun motiv să se îngrijoreze.