Elena Marin trece prin momente cumplite

Elena Marin nu și-a revenit nici după ce a părăsit emisiunea. Astfel, aceasta a transmis recent pe pagina ei de socializare că este posibil să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Stiu ca am fost absenta in ultimul timp, din mediul online. Mi-ati trimis foarte multe mesaje, in care ma rugati sa pun story-uri, sa postez, sa va spun mai multe detalii despre mine. Din pacate, problemele de sanatate pe care le am sunt ceva mai grave.

Exista probabilitatea sa ma operez, inca nu voi da mai multe detalii din casa pentru ca nu am luat o hotarare, o sa va spun la momentul potrivit despre ce este vorba, dar pana atunci voiam sa va multumesc, citesc zilnic mesajele de la voi si nu aveti idee cat de mult inseamna.
Va multumesc, va iubesc si ma inclin in fata voastra”,  a scris Elena Marin, pe contul ei de Instagram.

Ce spune logodnicul vedetei?

Anterior, logodnicul faimoasei a spus că se simte îngrijorat pentru iubita lui și îi este teamă să nu pățească ceva.

„Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva.

A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor. Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți. Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme”, a spus anterior logodnicul vedei, Andrei.

Sursa foto: Facebook