Schimbare totală de look pentru Ramona de la Clejani! Fiica lui Ioniță pune din ce în ce mai mult preț pe aspectul exterior în ultima vreme.

Ea are în desfășurare o colaborare artistică alături de celebrul Dan Bursuc, în ciuda acuzațiilor pe care i le-a adus Fulgy.

Schimbare totală de look pentru Ramona de la Clejani! Are un nas nou

Pe rețelele de socializare, Ramona de la Clejani a postat un videoclip prin care le-a arătat urmăritorilor săi că și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. A și primit mesaje din partea susținătorilor săi!

Ramona de la Clejani, fiica lui Ioniță de la Clejani, a ales și ea Turcia pentru a-și face o intervenție estetică. De-a lungul timpului, multe vedete din România au preferat să meargă în Turcia, mai cu seamă în Istanbul, pentru a-și face îmbunătățiri estetice, fie că a fost vorba despre umplerea buzelor cu acid hialuronic, implanturi sau mărirea feselor.

Ramona de la Clejani a mers în Turcia pentru a-și face o rinoplastie. După intervenția estetică, aceasta s-a filmat, pentru a le arăta prietenilor de pe internet că totul a decurs bine. Un internaut i-a spus că seamănă cu Andreea Tonciu!

”Arată bine nasul tău, îți schimbă fizionomia ! 💜💙💚”, ”Ți-ai schimbat total aspectul, foarte frumoasă”, ”Semeni cu Andreea Tonciu”, ”Cum te simți, Ramona, că știu că aici după ce ai ieșit din operație nu te simțeai foarte bine”, sunt o parte din mesajele pe care Ramona de la Clejani le-a primit pe Instagram, potrivit cancan.ro.

”Cenuşăreasa din Clejani”

În ceea ce priveşte partea profesională, artista va colabora cu celebrul Dan Bursuc şi speră astfel că muzica sa va ajunge la cât mai mulţi oameni.

”Cenuşăreasa din Clejani” aşa cum a numit-o chiar celebrul impresar a mai dezvăluit faptul că în ultima vreme are grijă mult mai mult de imaginea sa.

Ramona a apelat recent la ajutorul medicilor esteticieni pentru o rinoplastie. Totodată a ţinut să îi mulţumească impresarului pentru că a ajutat-o să ajungă la cei mai buni medici din Turcia.

Pe lângă aceste dezvăluiri, în momentul în care a fost întrebată dacă a vorbit cu Dan Bursuc despre acuzaţiile pe care fratele său vitreg i le-a adus, Ramona a mărturisit:

”Nu vrea să mai discute despre acest subiect. Nu îl interesează. Nu vrem să ne mai băgăm în astfel de subiecte, noi facem muzică, vrem să bucurăm lumea, ne-am săturat de atâta circ”.

Sursa foto: Facebook.


Sursa foto: Instagram.