S-a rupt lanțul de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Ultimele detalii pară să indice că cei doi nu mai sunt atât de apropiați cum erau în zilele trecute. Mai mult chiar, un gest făcut de vedetă a indus ideea unui conflict cu mama lui Gabi Bădălău.

Asta pentru că Bianca Drăgușanu a făcut un gest incredibil zilele trecute. În timp ce se filma în club, vedeta a transmis niște mesaje, care păreau să fie direcționate către mama lui Gabi Bădălău: ”O pup pe mă-ta! / Mă-ta ce zice? E fericită? / Vă pup pe amândoi! / Mă-ta are coc ca mine? / Tot pentru mă-ta (n.r. o melodie)”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

La toate acestea s-au mai adăugat și alte evenimente care au avut-o în centrul atenției pe Bianca Drăgușanu. În mai multe rânduri ea a putut fi observată petrecând singură, fără Gabi Bădălău. Zilele trecute, a fost surprinsă la un restaurant din Capitală în compania unei pietene și a doi bărbați. Cei prezenți au putut observa cum privirea Biancăi a fost îndreptată doar spre unul dintre ei, iar zâmbetul nu i-a lipsit de pe chip nici măcar o secundă.

Ce mesaje a transmis Bianca Drăgușanu

Sâmbătă, Bianca Drăgușanu a plecat în celebra stațiune Mamaia, Acolo, a fost fără Gabi Bădălău. Ea a petrecut de zor alături de mai mulți prieteni. Vedeta s-a simțit foarte bine și a dansat non-stop. În acea seară a transmis și mesajele amintite, pline cu subînțeles. Imediat, toți cei care îi urmăresc contul de instagram s-au întrebat dacă „mama soacră” ar fi putut să intervină și să provoace o ruptură între afacerist și vedetă.

Situația este explozivă mai ales că cei doi au decis doar de puțin timp să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Din acel moment ei au petrecut majoritatea timpului împreună. Vedeta avea planuri mari și ar fi vrut să îmbrace din nou rochia de mireasă. A treia oară poate e cu noroc, a spus chiar ea însăși la un moment dat.