Claudia Pătrășcanu pare decisă să facă tot ce îi stă în putere pentru a nu-l lăsa pe fostul soț să doarmă liniștit. După ce a aflat de împăcarea acestuia cu Bianca Drăgușanu, artista a ieșit în presă cu acuzații dure. Ea l-a acuzat pe Gabi Bădălău că își neglijează copiii și că, pe deasupra, îi și minte pentru a petrece timp prețios în brațele lui Drăgușanu.

Pentru ca răzbunarea să fie maximă, Claudia Pătrășcanu are în plan o serie de acțiuni care îl vor tensiona maxim pe Gabi Bădălău. Cu siguranță, nici Bianca Drăgușanu nu va fi tocmai fericită dacă lucrurile se vor petrece în ritmul pe care și l-a propus artista. Asta pentru că Pătrășcanu vrea să facă rapid pasul cel mare. Adică înaintea cuplului Bădălău-Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că vrea să se mărite înaintea fostului soț. Ea speră să dea în viața ei peste un om special și astfel să poată ajunge în fața altarului. Mesajul transmis de artista este unul cutremurător pentru Bianca Drăgușanu, care își poate vedea toate planurile peste cap. Claudia Pătrășcanu a mărturist că și-ar dori ca pe plan personal să i se întâmple ceva frumos în viața mea. Ea urmărește să găsească un om foarte special, cu care chiar să-și unească destinul.

Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!

„Deschid ochii larg. Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Această declarație cu siguranță că nu îi va fi pe placul fostului soț. Vestea dată de fosta soție vine într-un moment tensionat pentru cei doi. În urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu a dezgropat securea războiului. Nervii artistei au explodat în momentul în care a aflat că Gabi Bădălău a decis să renunțe la proprii copii în favoarea Biancăi Drăgușanu. Mai exact, afaceristul ar fi sunat-o pe fosta lui soție și ar fi rugat-o să-i ducă înapoi copiii acasă pentru că trebuie să se prezinte la un eveniment. Claudia Pătrășcanu a susținuit că a fost mințită atât ea cât și copiii.