Este răsturnare totală de situație: Bianca Drăgușanu, fotografiată cu alt bărbat! Lumea mondenă ar putea fi scena unei noi drame amoroase.

Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu păreau că deveniseră un cuplu sudat, dar lucrurile s-ar putea să nu stea chiar așa.

Este răsturnare totală de situație: Cine era bărbatul de lângă Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzii în compania unei prietene, la un luxos restaurant din nordul Capitalei.

Însă, nu asta este bomba momentului, ci faptul că cele două erau la masă cu doi bărbați misterioși.

Iar ochii Biancăi au fost îndreptați doar spre unul dintre ei, iar zâmbetul nu i-a lipsit de pe chip nici măcar o secundă.

Paparazzii SpyNews.ro au fost însă pe fază și au surprins ieșirea noctură în oraș, imagini pe care le puteți vedea mai jos.

Trebuie precizat faptul că, după ce Bianca Drăgușanu a apărut alături de Gabi Bădălău la un eveniment de pe litoral, dar și ca urmare a postărilor publicate de vedetă pe rețelele sociale, lumea mondenă se aștepta la o oficializare a relației dintre cei doi.

Mai mult decât atât, apropiații vorbesc despre nerăbdarea Biancăi Drăgușanu de a îmbrăca din nou rochia de mireasă.

I-a declarat public iubirea lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu i-a declarat public iubirea lui Gabi Bădălău. Vedeta a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj pentru afaceristul cu care s-a împăcat recent.

Cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste și își petrec majoritatea timpului împreună. Vedeta are planuri mari și vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

A treia oară poate e cu noroc, după cum a afirmat chiar ea însăși.

Recent, cei doi și-au făcut apariția la un botez la malul mării, lucru care i-a stârnit furia Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău ar fi sunat-o pe fosta lui soție și ar fi rugat-o să-i ducă înapoi copiii acasă pentru că trebuie să se prezinte la un eveniment.

Nu i-ar fi spus adevărul, însă. Și anume faptul că voia cu ardoare să petreacă timp cu iubita lui.

Iată însă că Bianca Drăgușanu pare a nu îndura prea bine monotonia și a fost din nou surprinsă de paparazzi cu un alt bărbat.


Sursa foto: spynews.ro.