Bianca Drăgușanu este îndrăgostită până peste cap! A postat un mesaj fierbinte pe internet.

Apropiații spun chiar că vedeta se pregătește să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă.

Bianca Drăgușanu este îndrăgostită până peste cap! Bădălău a cucerit-o iremediabil

Bianca Drăgușanu îi declară public iubirea lui Gabi Bădălău. Vedeta a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj pentru afaceristul cu care s-a împăcat recent.

Cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste și își petrec majoritatea timpului împreună. Vedeta are planuri mari și vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

A treia oară poate e cu noroc, după cum a afirmat chiar ea însăși.

Gabi Bădălău pare să fi o cucerit-o iremediabil. Nu de alta, dar Bianca Drăgușanu nu ezită să-și declare iubirea pentru afacerist în public.

Joi, la ceas de seară, vedeta a postat un mesaj care spune tot: ”Îndrăgostește-te de cineva care este atât locul tău de siguranță, cât și cea mai mare aventură a ta”, a scris Bianca pe contul ei de Instagram.

Supărarea Claudiei Pătrășcanu

Recent, cei doi și-au făcut apariția la un botez la malul mării, lucru care i-a stârnit furia Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău ar fi sunat-o pe fosta lui soție și ar fi rugat-o să-i ducă înapoi copiii acasă pentru că trebuie să se prezinte la un eveniment.

Nu i-ar fi spus adevărul, însă. Și anume faptul că voia cu ardoare să petreacă timp cu iubita lui.

Claudia Pătrășcanu a răbufnit și a mărturisit că este dezamăgită de comportamentul afaceristului, care își neglijează copiii pentru Bianca Drăgușanu.

”Au fost psihologi care au discutat cu copilul mare, ei spus de ce nu vor să meargă la tatăl lor, că nu se ocupă de ei, nu petrece cu ei, s-a cerut în instanță expertiza amplă psihologică a copiilor, eu cred că sincer cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl, vă spun din toată inima”, a spus Claudia Pătrășanu la Antena Stars, conform sursei citate.