Meniul pentru petrecerea de Revelion la Palatul Suter, deschis recent, conține, printre altele, foie gras, icre negre și trufe.

Meniul de revelion costă 200 de euro de persoană, mai puțin decât valoarea veselei și a tacâmurilor pe care le vor avea invitații pe mese.

Sampania servita este faimoasa Carbon, sampania oficiala Formula 1, o avanpremiera absoluta pentru Romania.

Acest lucru este demonstrat și de faptul că vesela și tacâmurile pe care le vor avea pe masă si cei care vor petrece noaptea dintre ani la Palatul Suter sunt mai scumpe decât petrecerea și masa, în sine.

“Noaptea de Revelion, cu entertainment, masă și petrecere de la ora 20h00 până a doua zi dimineața costă 200 de euro de persoană, iar dacă sunt cupluri care vor să înnopteze la hotel și să ia brunch-ul aici în ziua următoare, la acest preț se mai adaugă încă 90 de euro de persoană. Vesela pentru petrecerea de Revelion este Rosenthal și Lacroix, iar tacâmurile sunt Sambonet, din argint sau argint suflat cu aur”, a declarat Răzvan Pîrjol, directorul general al Palatului Suter.

Pentru noaptea de Revelion sunt disponibile 50 de locuri în restaurantul hotelului care are 17 camere si apartamente.

“Nu avem cel mai ieftin meniu de Revelion al unui hotel din România de Revelion, dar nici cel mai scump, pentru că nu ne dorim ca tarifele in general săfie prohibitive și pentru cei care ajung aici, asta să însemne ieșirea anului. Vrem ca lumea să revina la noi si sa profite de un cadru cu adevarat diferit, intr-un palat de la inceputul secolului 20, cu o atmosfera de atunci si de acum si cu servicii in spiritul Palatului Suter “, a explicat Răzvan Pîrjol.

Palatul Suter, construit la începutul secolului al-20-lea ca reședință a arhitectului elvețian Gustav Suter,apropiat al lui Carol I și artizan al Parcului Carol, precum și al cartierului Gramont, are 17 camere și apartamente diferite atât ca arhitectură, dar și ca stil, imprimând o atmosferă unică în peisajul hotelierromânesc.

Clădirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007,când a fost lansată pe piața hotelieră sub numele de Carol Park Hotel, atrăgând în anii care au urmatclienți celebri care au ajuns în Capitală, printre care cântăreața Beyonce, actorul Nicholas Cage, DeepPurple sau Enrique Iglesias.

Clădirea a fost cumpărată în anul 2015 de către o companie românească, după ce în ultimii ani hotelul numai funcționa. Noul acționar a renovat între timp hotelul, rebranduindu-l cu numele său inițial, PalatulSuter.