Brigitte l-a dat afară pe Florin Pastramă. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Brigitte Pastramă i-a povestit lui Dan Capatos drama prin care trece din cauza certurilor cu Florin Pastramă. Vedeta a mărturisit că atitudinea necorespunzătoare pe care o primește din partea familiei soțului ei a făcut-o să ajungă la capătul puterilor.

Mai mult decât atât, bruneta a scos la iveală că de o săptămână este singură, deoarece l-a dat afară pe afacerist din propria casă.

Cum s-a ajuns la un astfel de gest?

Brigitte a povestit, printre lacrimi, că lucrurile s-au mai liniștit între ei doi, după episodul în care banca i-a blocat banii pe care trebuia să îi dea pe un apartament din Dubai, din cauza datoriilor soțului ei. Cu toate astea, un nou conflict a apărut între cei doi.

Vedeta a povestit că Florin Pastramă a înjurat-o foarte rău, în fața unor muncitori care lucrau la un gard, și că nu a putut suporta gestul acestuia. Așadar, Brigitte l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă.

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit.

Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată.

Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de când sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mine, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a mai adăugat Brigitte, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.