„Pe 27 septembrie, cel mai bine oamenii să meargă la vot şi să-şi hotărască singuri reprezentanţii, indiferent de opţiuni. Cei aleşi să fie reprezentativi pentru localităţile dumneavoastră şi nu în ultimul rând pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Piteşti”, a transmis Marcel Ciolacu la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş

Șeful PSD şi-a exprimat totodată încrederea în candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi primar al municipiului Piteşti, Ion Mînzănă şi Cristian Gentea.

„Efectiv fac o echipă, se înţeleg din mers, vorbesc de proiecte comune deja, ştiu problemele judeţului, problemele oamenilor. Fac foarte puţină politică, iar discuţiile sunt nu discuţii politice, ci discuţii administrative. Argeşul este pe mâini bune şi în drumul corect în acest moment”, a mai spus liderul PSD.

Șeful PSD a efectuat o vizită în judeţul Argeş. Acesta a asistat la prezentarea proiectelor de fluidizare a traficului în Piteşti şi de renaştere a echipei FC Argeş, urmând să participe şi la o acţiune electorală.

Marcel Ciolacu, avertisment pentru premier

Marcel Ciolacu a lansat un avertisment la adresa lui Ludovic Orban.

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul PNL „a dat-o deja în bară” cu deschiderea şcolilor, iar toate datele arată că „va fi un mare fiasco”. „Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor”, a menţionat el.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei