Ludovic Orban, acuzat de minciună. Florin Roman: Este invitat la toate şedinţele de partid

Deputatul liberal spune că fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a fost invitat la ședințele conducerii, doar că invitațiile se fac prin intermediul aplicației WhatsApp, aplicație pe care Ludovic Orban se pare că nu o are.

”Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să spun direct şi răspicat. Domnul Orban primeşte invitaţii, ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhatsApp, şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”, a comentat Florin Roman.

De la ce a pornit totul

În cadrul unei conferințe organizată  la Parlament, fostul premier, Ludovic Orban, a declarat că nu a fost invitat la nicio ședință BEX, cu toate că are calitatea de membru al Biroului. Acesta a mai spus că nu va participa la Biroul Politic PNL deoarece și-a expus deja punctul de vedere referitor la situația actuală. În plus, acesta a declarat că nu a fost invitat nici la discuțiile de la Vila Lac.

„Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări”, a susţinut Orban.

Fostul lider PNL a spus că nu va participa la aceste şedinţe, pentru că ”orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional”.

”Şi acum ţara arde şi Cîţu se ocupă să îmi ia parlamentarii la bucată, să facă tot felul de promisiuni. Domnul Cîţu face nişte întruniri, şi-a adus aminte că are nişte grupuri parlamentare. Chiar şi grupurile parlamentare PNL nu sunt suficiente pentru învestirea unui Guvern, pentru că este nevoie de o majoritate parlamentară”, a spus el.

Orban a mai arătat că, ”să te duci la negocieri când ţara arde, când la uşă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu propui o soluţie de rezolvare a crizei, i se pare ceva de noaptea minţii”.

”Parcă cineva le-a spălat creierele, parcă se duc ca orbeţii către prăpastie”, a afirmat Orban.