Ludovic Orban, total dezamăgit de mulţi dintre colegii de partid: Nu poţi să-ţi baţi joc în halul ăsta de unitatea PNL

Declarația lui Ludovic Orban a fost făcută vineri, 10 septembrie, într-un discurs ținut în fața liberarilor din judeșul Dâmboviţa.

„Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă. Eu am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastă, marea oaste a Partidului Naţional Liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Totodată, acesta a punctat că parteneriatul cu preşedintele România va continua și după ce va câştiga alegerile din partid.

„Şi vă sigur că, după ce vom câştiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu preşedintele României, aşa cum a fost în toţi cei 4 ani de zile cât am fost preşedintele PNL şi am câştigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus.

De trei luni, vă rog să mă credeţi, trăiesc cea mai grea perioadă a vieţii. Să vezi oameni care şterg toate postările din ultimii patru ani de zile, postări în care spuneau adevărul, nu mă lăudau, spuneau adevărul. Normal că m-au lăudat când am dărâmat Guvernul PSD reunind, practic, parlamentari din şase grupuri politice diferite împotriva unui partid care avea 47% în Parlament. Normal că te laudă lumea, recunoşteau adevărul”, a completat Orban.

Este dezamăgit de mulţi dintre colegii de partid

Mai mult, liderul PNL spune că total dezamăgit de mulţi dintre colegii de partid.

„Oameni în care am crezut, ăsta-i adevărul, oameni în care am investit. Sunt unii care au crezut că pot să obţină mai mult , de exemplu, Robert Sighiartău, pe care nu cred că îl cunoşteaţi când vi l-am propus secretar general al PNL. Îl ştia cineva de aici din Dâmboviţa? Nu. Credeţi că o să mai fie secretar general? Nu. Sau că o să fie mai mult decât secretar general? Nu. Culmea este că aproape toţi din aşa-zisa echipă câştigătoare pierd. Nu câştigă nimic. În primul rând şi-au pierdut un prieten pe care, poate, l-ar fi putut avea tot restul vieţii, dacă aveau un pic de obraz. Dar fiecare îşi alege drumul în viaţă”, a mai spus Ludovic Orban.

Sursa foto: Facebook PNL Bihor