Gigi Becali are probleme mari. Finanțatorul FCSB a anunțat că nu are de gând să îl mai primească în lot pe Zdenek Ondrasek, atacantul ceh în vârstă de 32 de ani, sosit în România chiar în această vară.

Amintim faptul că Zdenek Ondrasek a fost transferat la FCSB la finalul lunii iunie și a apucat să joace doar 68 de minute în Liga 1 în tricoul roș-albaștrilor, în meciurile cu FC Botoșani, scor 0-0, respectiv Universitatea Craiova, scor 4-1, și o repriză în Conference League, în meciul pierdut la loviturile de departajare cu Șahtior Karagandî.

La scurt timp după meciul european, Gigi Becali a luat o decizie fără precedent. Mai exact, finanțatorul FCSB a anunțat că îi va da afară pe Zdenek Ondrasek și pe Stipe Vucur, fundașul central austriac în vârstă de 29 de ani.

Gigi Becali, despre cheltuielile cu Zdenek Ondrasek

Totoadată, Becali a mai făcut și o serie de calcule în direct, demonstrând că a cheltuit o sumă fără precedent pentru Zdenek Ondrasek. Patornul FCSB susține că cheltuielile se ridică la 200.000 de euro în cazul fotbalistului căruia îi este dispus să îi mai dea încă 50 de mii de euro doar ca să plece de la FCSB.

Acesta a mai menționat că a cheltuit constant sume de bani pentru fotbalist, totul pe semnătură.

„N-ați văzut ce am pățit cu Ondrasek? I-am dat o sută de mii la semnătură, i-am mai dat 30 de mii și acum mai vrea încă o dată, ca să plece. Bine, tată, îi mai dau 30 de mii. Dar îi mai dau 50 de mii ca să plece”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Trebuie subliniat faptul că Zdenek Ondrasek nu va fi afectat de decizia lui Becali. Fotbalistul nu duce lipsă de oferte și ar putea ajunge la Tromso, echipă din prima ligă din Norvegia, notează presa norvegiană.

Amintim faptul că cehul a mai jucat la Tromso în perioada 2012-2015, când a reușit să marcheze 55 de goluri și să ofere 17 pase decisive în cele 144 de meciuri jucate.