După dezamăgirea lui Ionuț Chirilă, Ilie Dumitrescu a reacționat și el, arătându-se la fel de dezamăgit de modul în care formația roș-albastră a evoluat.

În același timp, acesta a lansat o serie de critici dure la adresa lui Gigi Becali pentru înteraga sa implicare în echipă, adr și pentru faptul că acesta declară public că el este cel care decide echipa de start și schimbările din timpul meciurilor.

Totodată, el a subliniat faptul că se așteaptă ca FCSB să fie eliminată chiar și de niște amatori, adăugând că nu se aștepta niciodată să se ajungă într-o astfel de situație.

„E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici! Eu nu puteam să cred că echipa aia are capacitatea de a pune probleme. Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri…”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

”E deplasat ce se întâmplă”

În același timp Ilie Dumitrescu a mai adăugat că ceea ce se întâmplă este total deplasat și este nevoie de găsirea unei formule ideale, aducând un antrenor cu experiență.

„Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii. Deja s-a ajuns la o chestie… Zice că el face tot. Nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă! Eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta.

Ai antrenor! Nu poți să intri pe post și să spui că «Eu fac, eu dreg» Când va găsi formula ideală și va aduce un antrenor cu experiență, care să-i pună în practică strategia, atunci echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui. Dar cu perdea, cum era înainte”, a mai adăugat acesta.