Reghecampf nu mai lasă loc de dubii cu privire la mariajul său cu Anamaria Prodan. Se afișează mai nou fără verighetă pe deget.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan nu scapă nicio ocazie să publice pe internet poze în care apare verigheta sa.

Reghecampf nu mai lasă loc de dubii. A renunțat definitiv la verighetă?

Laurențiu Reghecampf, care a anunțat că el și Anamaria Prodan divorțează, a apărut la cel mai recent eveniment fără verighetă.

Actualul antrenor al echipei Universitatea Craiova a renunțat la bijuterie, în timp ce soția nu.

Prezent marți la evenimentul de semnare a contractului cu Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția fără Anamaria Prodan.

În trecut, impresara îl însoțea mereu pe soț la aceste evenimente oficiale, scrie libertatea.ro.

Nu doar asta a atras atenția, ci și faptul că Laurențiu Reghecampf a fost surprins fără verighetă pe degetul de la mâna stângă.

Anamaria Prodan a recunoscut că au existat episoade de infidelitate

În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan posta pe Instagram o imagine de la piscină cu Laurențiu Reghecampf. În fotografie se poate observa cu lejeritate că acesta încă avea bijuteria.

Cea care nu a renunțat nicio clipă la verighetă e Anamaria Prodan. Recent și-a fotografiat manichiura, dar și inelele și brățările.

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a recunoscut că au existat episoade de infidelitate în căsnicia lor, însă își dorește ca soțul să realizeze că a greșit, să revină la sentimente mai bune și căsnicia lor să continue.

”Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…”, a spus impresara.

”Orice bărbat poate pleca de acasă”

”Numai că pe mine nu mă doboară nimic. Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi.

Furtuna trece, nisipul se așază și uite așa nimic nu mă afectează. Atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți, atunci ești unic, greu de găsit și de egalat. Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală, demnitate.

Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment.

Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare”, a adăugat Anamaria Prodan.

Sursă foto: Inquam Photos / Alexandru Busca.