Laurențiu Reghecampf ar putea să revină la FCSB. Surse citate de gsp.ro, vorbesc de o iminentă întoarcere a acestuia la echipa patronată de Gigi Becali, din postura de antrenor principal. Veștile nu pot decât să-i bucure pe suporterii roș-albaștrilor, mai ales că sub conducerea sa, clubul a înregistrat, în trecut, performanțe notabile. Prima oară când a fost antrenor, la FCSB, a reușit să câștige două titluri de campion, a dus echipa în „optimile” Europa League și în grupele Champions League. A doua oară în fruntea clubului, acesta nu a mai reușit să strângă succes după succes.

Trebuie amintit, că imediat după despărțirea de roș albaștrii, Clubul nu a mai făcut pași măreți în campionat. Aflat în țările arabe și în Bulgaria, nici Reghecampf nu a mai reușit să repete parcursul excelent pe care-l avusese la comanda roș-albaștrilor.

Acum el putea reveni, pentru a treia oară în fruntea FCSB.  Deși în acest moment antrenor este Dinu Todoran, sursele menționate vorbesc de o posibilă înlocuire a acestuia cu Reghecampf. Trebuie subliniat că ultimul poartă discuții cu federația din Kuweit pentru preluarea echipei naționale și cu un club din Qatar. Se pare că relația relația de amiciție pe care o are cu Becali și cu Mihai Stoica va conta în luarea unei decizii finale.

Ce relația există între Reghecampf și Gigi Becali

Un moment decisiv va fi însă relația cu Gigi Becali. Se știe că acesta se implică în toate deciziile importante. De altfel, Laurențiu Reghecampf a admis, la un moment dat, că este apropiat de patronul FCSB și că au o legătură de respect.

Dacă Reghecampf va bate sau nu palma cu Becali rămâne de văzut. Cert este, însă, că sub conducerea sa, Clubul a avut cea mai bună perfomanță în fotbal. Cu el ca antrenor, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League). Tot sub cârma lui, FCSB a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare.

Sursa foto: Facebook