Echipa patronată de Gigi Becali a bifat mai multe recorduri negative, în urma eliminării din Conference League în faţa celor de la Șahtior Karagandy (Kazahstan).

Recorduri negative la FCSB, în urma meciului cu kazahii de la Șahtior Karagandy

De când Becali este patron, echipa n-a fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediţie a cupelor europene. Mai mult, FCSB a ajuns acum la 4 sezoane la rând fără nicio calificare în grupele unei competiţii europene. Iar până acum, toate întâlnirile dintre echipe din Liga I şi formaţii din Kazahstan s-au încheiat cu victoriile ale echipelor româneşti.

Reamintim că FCSB s-a impus la limită în tur cu la Șahtior Karagandy, scor 1-0, însă a pierdut returul la loviturile de departajare (2-1 după primele 90 de minute şi 5-3 după penalty-uri).

Anunţul făcut de Gigi Becali imediat după ruşinea istorică

Patronul FCSB este extrem de supărat pe portarul Andrei Vlad, care le-a oferit un gol pe tavă jucătorilor din Kazahstan, după ce a scăpat mingea din mână în minutul 11.

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în vara anului 2017, de la CSU Craiova, echipă de la care a plecat cu mare scandal. Portarul şi-a rupt atunci contractul şi a fugit de la club, asumându-și o suspendare între 16 și 24 de etape. Cele două echipe s-au înţeles ulterior, iar FCSB a plătit 450.000 de euro pentru jucător, relatează gsp.ro.

Becali vrea acum să-l ofere înapoi la CSU Craiova pe portarul în vârstă de 22 de ani, afirmând că tot ce se întâmplă rău la echipă acum este din cauză că l-a “furat” atunci pe Andrei Vlad. În plus, patronul promite că nu va mai aduce la echipă jucătorii pe care-i refuză alţii, oferind şi câteva exemple: “I-am luat de prost!”

“Niciodată nu o să mai iau jucători aiurea (…) pe care-i refuză toți și îi ia Becali de bun”

“L-am sunat pe Rotaru (Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova – n.red.). Toate mi se întâmplă pentru că am furat. Vreau să am conștiința curată. Și campionat pierdut, și calificare ratată, acum în Conference. Vlad a greșit la ambele goluri. I-am zis lui Rotaru să-mi dea banii înapoi pe care i-am dat pe el, 450.000, și să-l ia înapoi!

Dacă refuză Rotaru, măcar știu că sunt curat în fața lui Dumnezeu. Mi-a zis că sunt supărat și că vorbim peste o zi sau două. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad!

În plus, eu niciodată nu o să mai iau jucători aiurea, liberi de contract din străinătate, de 28, 29 de ani pe care-i refuză toți și îi ia Becali de bun. Mă refer la Ondrasek și Vucur. Le-am spus la revedere! I-am luat de prost!”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Sursa foto: Dreamstime