A treia competiție continentală UEFA vine cu o șansă în plus pentru echipele din România să ajungă în faza grupelor, iar adversarii din turul 2 par destul de accesibili „pe hârtie”. 

După ce în sezonul precedent am avut-o doar pe CFR Cluj în grupele Europa League, România are acum șanse să trimită mai multe echipe în această fază a unei competiții europene. Premiile sunt considerabile, motiv pentru care și echipele vor trata cu seriozitate meciurile. Acest lucru înseamnă că și gradul de predictibilitate este mai mare. Pentru cei interesați de pariuri pe fotbal, am ales 3 din ponturile cu șanse bune de reușită, cotate excelent la agenția online Unibet.

Laci – Universitatea Craiova: Victorie Craiova, cota 2.07 la Unibet

Meciul tur se va disputa joi, de la ora 20.00. Returul va avea loc la Craiova, pe 29 iulie, de la ora 21:30.

Universitatea Craiova are o misiune aparent facilă în duelul cu gruparea din Albania. Oltenii întâlnesc un club care nu a trecut niciodată de turul 2 preliminar în cele șapte participări anterioare în Europa League.

Oltenii sunt, în schimb, într-o formă bună, după ce au câștigat Supercupa României, în urma duelului cu CFR Cluj. Au început și Liga 1 cu dreptul, astfel că moralul jucătorilor este excelent.

Pe hârtie, diferența dintre cele două echipe este foarte mare, astfel că această cotă de 2.07 disponibilă la Unibet merită luată în calcul. Craiova va trata cu seriozitate maximă acest meci, după  ce anul trecut a fost scoasă din cupele europene de Lokomotiv Tbilisi. Vor fi folosiți cei mai buni jucători, iar oltenii vor să ia o opțiune serioasă la calificare încă din primul meci, în așteptarea duelului cu Anderlecht din Turul 3. Egalul și victoria gazdelor sunt cotate cu 3.40.

Spartak Trnava – Sepsi OSK: Ambele marchează, cota 1.77 la Unibet

Covăsnenii debutează în cupele europene joi, de la ora 20:00, în timp ce manșa retur va avea loc pe 29 iulie, de la ora 20:00.

Echipa lui Leo Grozavu arată multă seriozitate și a început noul sezon cu dreptul, prin victoria din meciul cu Academica Clinceni. E multă liniște la Sepsi și acest lucru îi poate ajuta pe covăsneni să aibă un parcurs lung în Conference League.

Dar confruntarea cu Spartak Trnava nu este una ușoară, ținând cont că această echipă a fost prezentă destul de des în ultimul deceniu în cupele europene, iar în 2018 a participat inclusiv în faza grupelor, cu rezultate foarte bune, victorii contra lui Anderlecht și Fenerbahce.

E greu de stabilit o favorită clară, motiv pentru care amatorii de pariuri pot miza pe goluri marcate. Pentru cei pasionați, Unibet oferă o cotă excelentă pentru pariul Ambele echipe vor înscrie. Iar argumente sunt destule. Sepsi are gol marcat în ultimele opt deplasări, în timp ce Spartak Trnava a marcat de fiecare dată în nouă din ultimele zece meciuri de acasă. Cotele la victorie sunt aproape identice – gazdele au 2.50, iar oaspeții 2.60, în timp ce egalul este cotat cu 3.35.

FCSB – Șahtior Karagandy: Pauză/Final FCSB, cota 1.70 la Unibet

Prima partida va avea loc joi, de la ora 21:30, iar returul din Kazahstan este programat pe 29 iulie, de la ora 17:00.

FCSB a avut noroc la tragerea la sorți și va întâlni o echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare în campionat, acolo unde e pe locul 11 în clasament.

Diferența dintre cele două echipe este majoră: atât ca valoare, cât și ca experiență. Din acest motiv, trupa lui Gigi Becali este favorită clară și ar trebui să rezolve ecuația calificării rapid. Din acest motiv, cota de 1.70 oferită de Unibet pentru acest pariu este mai mult decât atractivă. FCSB are cota 1.27 la victorie, egalul 5.75, iar un nedorit succes al oaspeților este creditat cu cota 10.00.

Cotele prezentate pot suferi modificări.