Cine a fost jucătorul cu nota cea mai mare după meciul FCSB – Șahtior Karagandy? A adus victoria pe Arena Națională

Andrei Cordea, adus de la Academica Clinceni în această vară, a adus victoria pentru FCSB pe Arena Națională, mulțumită unui șut care l-a derutat pe goalkeeper-ul Shatskiy, conform informațiilor transmise de gsp.ro

Acesta a fost cel mai activ om din tabăra lui Dinu Todoran, iar la final a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. De același calificativ s-a bucurat și Andrei Vlad, cel care a avut câteva intervenții salvatoare la puținele acțiuni ofensive ale kazahilor.

De asemenea, Valentin Crețu, Alexandru Crețu, Radunovici, Octavian Popescu și Florin Tănase au fost câteva dintre componentele victoriei în partida de aseară. Toți au primit nota 6 din partea Gazetei.

Totuși, au existat și dezamăgiri la FCSB, potrivit sursei menționate. Moruțan a continuat și joi seara criza de formă din startul acestui sezon. Mai apoi, „Oli” a fost schimbat la pauză, acesta având nota 5, aceeași notă pe care au primit-o și Vână, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea sau Stoica.

Declarația lui Ilie Dumitrescu

Totodată, Ilie Dumitrescu, analist TV, a declarat că vicecampioana are nevoie de un atacant clasic, după FCSB – Șahtior Karagandy 1-0, în prima manșă din turul II preliminar Conference League.

„Cred că în momentul când ai numai jucători cu o tehnică bună în teren, ai nevoie și de un pivot. Sunt momente în care dezvolți foarte bine acțiunile. I-am văzut pe Valentin Crețu, Octavian Popescu, Cordea apelând la centrări, dar fără să ai un jucător care să apară foarte bine la finalizare. E greu.

Tănase a greșit preluarea de două ori, în situații în care ar fi putut să fie cu fața spre poartă. La un moment dat au vrut să le dea și tinerilor o șansă, să fie văzuți în Europa, crezând că le mai dau un gol sau două. Nu a fost așa pentru că au apărut și greșeli.

A fost greșeala lui Iulian Cristea, mare de tot, putea să îi coste pe cei de la FCSB, dar Vlad a avut o intervenție bună”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.