Fostul consilier al Liei Olguța Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, care a candidat pe listele de consilieri municipali la alegerile locale pentru primăria Craiovei și a fost ales să îi reprezinte pe craioveni din partea PSD, a făcut un anunț surprinzător în miez de noapte.

El a postat în noaptea de miercuri spre joi un mesaj pe Facebook, prin care anunță că demisionează din funcția de consilier municipal.

”Nu trec la PNL, nu trădez!”

”Cu această ocazie vă anunț că îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei!
Nu trec la PNL, nu trădez!
Plec și gata!
Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta!
Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru toate șansele acordate, sincer!”, a scris fosta mână dreaptă a Liei Olguța Vasilescu.

Anunțul i-a surprins pe urmăritorii săi de pe rețeaua socială, cu precădere prin prisma orei inedite la care a fost făcut:

”Nu ai somn? Asta e ora de demisionat? Ce-i cu graba asta?” sau ”Frumoasa decizie și mai ales excelent moment de a o anunța, la 3 dimineața. Nu cred ca e o supărare de la bautură, doamne ferește, ci rezultatul unei frământări nocturne intense!” sunt doar două comentarii prin care urmăritorii de pe Facebook ai lui Cristian Vasilcoiu își arată surprinderea cu privire la mesajul consilierului municipal demisionar.

Umbra Liei Olguța Vasilescu

Cristian Vasilcoiu a urmat-o pe Lia Olguța Vasilescu, din poziția de consilier, atât în Parlamentul României, cât și la Ministerul Muncii.

El a mai ocupat și poziția de consultant media al Partidului Social Democrat, anterior lucrând în presă, ca jurnalist pentru televiziunile B1 și Digi 24, așa cum se arată pe profilul său de pe pagina de socializare.

În plus, trebuie precizat că demisia din poziția de consilier municipal nu este chiar o întâmplare, Vasilcoiu candidând la alegerile parlamentare, tot din partea PSD, pentru un loc în Senatul României.