Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti vine cu vești proaste pentru cei care stau la bloc. Potrivit sursei citate, Sectorul 3 rămâne de luni fără apă caldă.

Sursa citată precizează că au fost demarate lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, în Sectorul 3, motiv pentru care furnizarea agentului trmic va fi sistată până vineri seară. Lucrările ar urma să fie efectuate în zona intersecţiei dintre bulevardele Nicolae Grigorescu şi Theodor Pallady.

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, luni, că începând cu data de 27 iulie 2021, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, din Sectorul 3 al Capitalei.

Din cauza lucrărilor efectuate în zona intersecţiei dintre bulevardele Nicolae Grigorescu şi Theodor Pallady şi a lucrărilor efectuate în zona intersecţiei dintre bulevardul Theodor Pallady şi strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30.07.2021, ora 22:00”, anunţă compania.

Bucureștenii din Sectorul 3 rămân fără apă caldă

De menționat este faptul că, potrivit sursei citatea, lucrarea care urmează să se desfășoare întreaga săptămână ”are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire”.

În același timp, compania a mai transmis că lucrarea anunțată este una vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice. Termoenergetica Bucureşti mai anunță și mai multe numere de telefon pe care bucureștenii le pot apela pentru a afla informații supliementare.

Totodată, dispeceratele companiei sunt pregătite pentru soluționarea tuturor problemelor care ar urma să apară pe teren în această săptămână.

”Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002. Ne cerem scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a mai transmis Compania.