Unii bucureşteni au ieşit din nou in stradă să protesteze împotriva a ceea ce ei numesc “dictatura sanitară”!

Protest în Piaţa Universităţii din Capitală: „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”

Este vorba despre circa 200 de oameni care protestează, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, faţă de posibile restricţii pentru cetăţenii nevaccinaţi împotriva COVID-19.

Manifestanţii au strigat lozinci precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieşiţi din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!”.

Ei au pancarte pe care se pot citi mesaje precum „Nu vrem domiciliu forţat” sau „HoReCa liberă”.

Un participant la manifestaţie i-a îndemnat pe cetăţeni să facă plângeri penale împotriva celor care îi dau afară de la serviciu dacă nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, transmite Agerpres.

Protestatară: Constituţia României spune că toţi suntem egali în faţa legii

„Constituţia României spune că toţi suntem egali în faţa legii. Vă informez că personal am formulat plângere la Consiliul Discriminării, urmează să depun cererile pentru afirmaţiile discriminatoare cu tentă vicleană de a vicia consimţământul populaţiei, adică de a vă înşela şi a vă minţi că, dacă nu vă vaccinaţi, nu vom avea ce căuta în mall-uri, în teatre sau în alte instituţii. (…) Asta e intimidare”, a declarat una dintre protestatare.

La manifestaţie participă şi senatoarea Diana Şoşoacă, George Simion, copreşedinte al AUR, dar şi europarlamentarul Cristian Terheş.

“Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie. Atenție Dan Barna!”, a scris Simion pe pagina sa de socializare.

“La protest în Piaţa Universităţii împotriva vaccinării obligatorii. Ieşiţi din casă dacă vă pasă de libertatea voastră!”, transmite şi Terheş pe Facebook.

Sursa foto: Facebook, George Simion