Lovitură cumplită pentru Mirela Vaida. Temerile i s-au adeverit. Ce s-a întâmplat cu femeia care a atacat-o

Mirela Vaida a făcut un anunț cumplit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. După ce a fost atacată, în direct, la finalu săptămânii trecute, de către o femeie străină, complet dezbrăcată, prezentatoarea de la ”Acces Direct” are parte de o nouă veste proastă. Femeia care a agresat-o a fost externată de la Spitalul Obregia.

Chiar dacă Mirela Vaida a depus plângere penală împotriva femeii care a atacat-o, prezentatoarea de la Antena 1 se teme pentru viața sa, mai ales după ce aceasta a fost lăsată liberă.

Mirela Vaida prevedea o astfel de situație

Amintim că procurorul de caz a pus comportamentul femeii pe seama bolii pe care o are și justifică fapta acesteia ca amenințare, nu ca tentativă de omor.

În acest context, Mirela Vaida i s-a adresat, în direct, procurorului de caz susținând că femeia nu este un pericol doar pentru ea, ci și pentru alți oameni. Ea a mai spus că, pe seama celor spuse de procuror, agresoarea poate fi externată de la spital și că poate oricând să se întoarcă în platoul ”Acces Direct”.

”Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vagile mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu, și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?

Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. ‘Când o prind o omor’, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este aceași, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă’, a afirmat Mirela Vaida, în direct.

”Trec printr-o perioadă grea, dar nu imposibilă”

Din păcate, temerile Mirelei Vaida s-au adeverit iar femeia a fost eliberată. Totuși, prezentatoarea de la Antena 1 continuă să fie pozitivă și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire la adresa celor care i-au transmite gânduri bune.

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibilă! V[ mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viață mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranța și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Va îmbrățișez!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.