Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Noi detalii ies la iveală după atacul de la Acces Direct

Mirela Vaida a avut parte de un șoc în cadrul emisiunii pe care o prezintă de ceva timp. La începutul emisiunii ”Acces Direct”, o femeie dezbrăcată a intrat în direct și a atacat-o pe prezentatoare cu o piatră. Polițștii au fost imediat sesizați și s-au prezentat la fața locului împreună cu un echipaj medical.

Un cameraman al emisiunii a alergat spre atacatoare și a imobilizat-o. Ulterior, acesta a povestit, pentru Showbiz Report, că femeia țipa într-una că Mirela Vaida îi datorează bani, neprecizând de unde are această datorie.

„Țipa întruna, spunea că are niște bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde această datorie, decât că are de luat acești bani și să i se aducă. Mai avea într-o pungă încă două bucăți de bolovani. A luat doar o bucată și a aruncat cu ea”, a declarat bărbatul.

Ce spun polițiștii

Poliția Capitalei a precizat că o persoană din cadrul trustului de televiziune a apelat la 112 și a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filamre și a atacat-o pe prezentatoare cu o bucată de cărămidă. Polițiștii precizează că femeia a fost internată la Spitalul Obregia din Capitală pe 12 martie. Potrivit informațiilor oficiale venite din partea Poliției Capitalei, femeia era din Iași și avea diagnosticul de ”retard mintal”.

După incident, Mirela Vaida a precizat că îi este frică pentru viața sa, mai ales că primește des amenințări atât pe Facebook, cât și pe Youtube. Ea a spus că până acum nu a depus plângere dar că va lua lucrurile mai în serios.

„Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe YouTube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune: vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou, care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida.