A trecut prin clipe cumplite în urmă cu doar câteva zile. Nimeni nu-şi putea imagina aşa ceva şi totuşi s-a întâmplat. Mirela Vaida a fost atacată în propria emisiune cu un pietroi, fiind foarte aproape de a suferi răni grave.

Schimbare radicală pentru Mirela Vaida

Din fericire, bolonavul care s-a îndreptat spre vedeta Acces Direct nu şi-a găsit ţinta. Vedeta Antenei 1 a scăpat teafără, iar acum îi lasă pe anchetatori să elucideze cazul.

În tot acest timp, Mirela Vaida încearcă să-şi vadă de viaţă. A făcut un anunţ pe o reţea de socializare care uimeşte pe toată lumea. Vrea o schimbare radicală în viaţa ei, deşi nu au trecut decât câteva zile de la cumplitul eveniment petrecut în emisiune.

“Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință!

Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscatoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez!”, a scris Mirela Vaida de la Antena 1 pe o reţea de socializare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)