Informaţii noi în cazul care a şocat întreaga Românie! Mirela Vaida a vorbit din nou despre incidentul care i-a pus viaţa în pericol, chiar pe platourile de filmare de la „Acces direct”.

Agresoara Mirelei Vaida nu ar fi acţionat singură!

Vedeta crede că femeia care a atacat-o nu a acţionat singură: cineva ar fi învăţat-o ce să facă şi pe unde să intre în studio.

„Noi astăzi am avut nişte imagini care din nou m-au dat peste cap, pentru că femeia aceea intrase şi cu un minut înainte, dar eu încă nu eram încă în direct. A ieşit, s-a mai plimbat o tură şi nu văzut-o nimeni. Abia când a auzit anunţul, doamnelor şi domnilor începe Acces Direct, cu Mirela Vaida, ea auzind de afară, atunci a intrat, ştiind clar că eu sunt acolo.

Să dea Dumnezeu ca niciunul dintre noi şi nici unii dintre dumneavoastră care ne vedeţi, să nu treceţi vreodată prin asta, pentru că oameni ca această femeie sunt printre noi, liberi, din păcate, cu acte în regulă, că ei nu sunt sunt în regulă, dar liberi pe străzi. Îmi doresc din suflet ca această femeie şi alţii ca ea să nu facă victime, pentru că pe mine, Dumnezeu m-a scăpat, dar poate pe alţii, Doamne Fereşte, nu-i scapă.

Eu cred că ea nu a acționat singură, ci ar fi fost adusă sau învățată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre și când anume. Asta rămâne însă să vadă cei de la Poliție. Ce mă doare pe mine cel mai tare este lipsa de empatie, noi trecem unii pe lângă alții pe străzi, ne vedem la pământ, ne vedem însângerați sau strigând după ajutor și noi nu ne mai uităm unii la ceilalți”, a declarat Mirela Vaida, potrivit antena3.ro.

Primele imagini cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Între timp, au apărut şi primele imagini cu femeia care a atacat-o pe realizatoarea „Acces direct” şi a fost refăcut şi traseul acesteia, pe baza înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere din zonă.

Realizatoarea „Acces direct”: A fost tentativă de omor

După ce şi-a revenit în urma incidentului şocant, Mirela Vaida a depus plângere la poliţie împotriva agresoarei. Ea spune că fapta ar trebui încadrată la tentativă de omor, însă recunoaşte că procurorii ar putea fi mai indulgenţi cu femeia, mai ales dacă se va constata, în urma unei expertize psihiatrice, că aceasta nu avea discernământ.

„Eu zic că fapta se încadrează la tentativă de omor, acum să vedem ce zic procurorii. Înţeleg că ei ar fi mult mai indulgenţi, pentru că înţeleg, cumva, la cum ar fi văzut traiectoria bolovanului, nu ar fi venit chiar în cap, ar fi venit în umăr. Nu ştii exact care sunt criteriile după care se poate face încadrarea juridică. Ea a şi spus la ieşirea din sediu, când o duceau poliţiştii încătuşată, că am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul, deci a şi reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor.

Eu am înţeles abia astăzi, după ce am depus plângerea penală, Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică, unde va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment”, a mai spus Mirela Vaida.