Smiley este unul dintre cei mai în vogă bărbați din România. Vedeta ProTV are mii de amiratoare, dar acum aparține unei singure femei, Gina Pistol. În trecut, vedeta ProTV a cucerit înă multe alte femei frumoase și de succes.

S-a aflat adevărul despre Smiley!

Una dintre acestea este Laura Cosoi. Cei doi au format cuplul perfect în showbiz, la vremea respectivă. Mulți își imaginau că cei doi se vor căsători și își vor întemeia o familie. Nu s-a întâmplat așa. Acum, Laura a vorbit, în sfârșit, despre această relație.

Laura Cosoi este împreună cu omul de afaceri, Cosmin Curticăpean, de cinci ani și au două fetițe superbe. Rita, în vârstă de 2 ani și Vera, bebelușul celor doi în vârstă de două luni. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015.

Laura a vorbit despre relația sa cu Smiley. „Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane.

Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă’, a declarat actrița.

Laura nu s-a oprit aici. „Eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit asta. El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o face un actor.

Dincolo de asta, nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine’, a mai spus Laura, conform life.ro.