Smiley s-a dus la cumpărături cu o listă destul de lungă, pe care a publicat-o într-un story pe Instagram. Postarea a fost făcută chiar în timp ce se afla într-un hipermarket din București, potrivit cancan.ro

Ce se afla pe lista respectivă

Pe lista făcută cel mai probabil de Gina Pistol pot fi observate produse precum usturoi și cel puțin două sticle de esență. Trebuie menționat că în timp ce se afla printre rafturile pline cu alimente, artistul s-a filmat în timp ce se distra urcându-se pe coșul de cumpărături.

Sfaturile primite de cei doi

Gina Pistol și Smiley încă primesc mesaje de felicitare pentru bebelușul lor. De curând, un fan care are două fiice i-a dat un sfat prețios îndrăgitului artist, spunând că „nimic din toate realizările voastre, nu o să fie îndeajuns de mărețe. Asta este apogeul realizărilor”.

„Felicitări pentru momentul important din viața voastră! Vă admir foarte mult pentru discreția de care ați dat dovadă privind viața voastră de cuplu. Îți spun ca un tată (de două fete): orice sex are copilul, trebuie să vă bucurați de el. Nimic din toate realizările voastre (pentru care vă felicit), nu o să fie îndeajuns de mărețe. Asta este apogeul realizărilor! Abia un pic mai târziu, o să vă dați seama. Vă pup și vă doresc multă SĂNĂTATE. De restul, vă ocupați voi”, a scris fanul respectiv în secțiunea de comentarii.

De asemenea, felicitările nu se termină aici. Pozele pe care cei doi le-au postat pe Instagram sunt pline de urări și dorințe de bine.

„Gina, cât mă bucur să văd fericirea în ochii tăi”, „Sarcină ușoară și să fiți sănătoși. Tu, bebe și Andrei”, „Nu se vede încă burtica! Tot ce vă doriți să se împlinească”, “Felicitări pentru vestea minunată de a fi părinți”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii cuplului.

View this post on Instagram

t-shirt @aboutyou_ro

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on