Smiley și Gina Pistol au răspuns în sfârșit numeroaselor întrebări rămase fără răspuns în ceea ce privește relația lor. Cei doi au realizat un vlog pe contul lui Smiley de YouTube în care au confirmat de asemenea și faptul că Gina Pistol este însărcinată.

„Ne-am hotărât să facem un video special pentru că am primit foarte multe întrebări și comentarii. Le-am adunat pe toate ca să lămurim pe toată lumea despre ce-am făcut în ultimii 3 ani și ceva.

Pentru că nu vorbim foarte des despre lucrurile noastre personale, am zis să facem un video”, a spus Smiley la începutul vlog-ului.

Vizibil emoționat, Smiley a mărturisit că încă procesează informația și realizează că vor apărea multe schimbări în viața lor.

„Noi doi vom deveni părinți. Eu personal încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața noastră. Încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să îmi schimb puțin programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei”, a mărturisit Smiley, vizibil emoționat.

Vestea a fost o mare bucurie și surpriză, au mai mărturisit cei doi. De asemenea, Smiley a mai precizat că dorit să țină secretă sarcina și nici măcar prietenii și familia nu au știut de acest lucru, pentru că au vrut să fie siguri că nu există probleme în primul trimestru de sarcină.

„Vestea asta minunată că vom avea un copil împreună a fost o mare bucurie și surpriză pentru amândoi. Am preferat să păstrăm vestea aceasta pentru noi, până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu și pot apărea probleme și cumva am păstrat secretul între noi doi. Nu au știut nici prietenii, nici familia”, a mai spus Smiley.