Este şoc total în România. A fost dat afară la doar 45 de zile după ce semnase cu noua echipă. Dan Petrescu nu a apucat să facă mare lucru în Turcia.

L-au dat afară în timp record

Dan Petrescu a fost dat afară în timp record de la echipa pe care o preluase în urmă cu o lună şi jumătate. Cel poreclit Bursucul a fost demis de la Kayserispor, formația turcă pe care o preluase la începutul lunii ianuarie.

Rezultatele proaste din campionat i-au fost fatale „Bursucului”, a cărui experiență în Turcia se vede oprită mai repede decât și-ar fi imaginat.

Dat afară după 8 meciuri

După doar opt meciuri în care a antrenat-o pe Kayseri, Dan Petrescu a fost demis. Informația a fost confirmată de oficialii clubului aflat pe locul 16 în Turcia.

„Mulțumim, Dan Petrescu! Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic, Dan Petrescu, ne despărțim printr-o înțelegere reciprocă. Dorim să îi mulțumim lui și echipei sale și să îi urăm succes în experiențele sale viitoare”, au anunţat oficialii turci.

Eșecul cu Sivas (0-2) a fost decisiv pentru șefii lui Kayseri. Ofițerul de presă al lui Kayseri a fost primul care a ieșit la atac, pe Twitter. „Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”.

45 de zile a durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayserispor. În cele 8 meciuri pe banca celor de la Kayseri Super Dan a obţinut  2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 6-9.

Fanii îi ceruseră demisia

Și fanii wrau nemulțumiți de prestațiile de la venirea românului. „Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, „Cu el, Kayserispor se prăbușește mai rapid decât în ultimele săptămâni” și „Du-te!

Conducerea nu colaborează cu acest antrenor, nu înțelege nimeni ce jucăm. Scăpaţi de el!” sunt câteva dintre mesajele acide postate zilele trecute pe rețelele de socializare.

După scurta aventură din Turcia, Dan Petrescu s-ar putea întoarce la CFR Cluj. L-ar înlocui pe Edi Iordănescu. Feroviarii sunt pe locul doi în campionat, la egalitate de puncte cu liderul FCSB.