Este vorba despre însuși antrenorul Dan Petrescu. Trebuie menționat că din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test, informează gsp.ro

Când a fost înregistrat primul caz pozitiv

Primul caz pozitiv de coronavirus a fost înregistrat la 19 iulie. După cele întâmplate, meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. În momentul de față, echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia.

CFR Cluj ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Cazurile de la CFR Cluj

Cei de la CFR Cluj înregistrează mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Deși conducerea campioanei păstrează misterul în jurul acestui caz, s-a aflat, pe surse, că alți patru jucători, dar și un alt membru din staff ar fi ieșit negativ. Este vorba despre Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean, kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea, scrie digisport.ro

Interesant este că toți acești jucători, precum și kinetoterapeutul se află acum la Cluj. Diriguitorii grupării din Gruia și-au menținut calmul, mai ales că așteaptă și retestarea tuturor jucătorilor. Spre exemplu, în cazul lui Damjan Djokovic testul este neconcludent, astfel că mijlocașul croat este considerat suspect.

Despre acești ultimi patru jucători și un membru al staff-ului tehnic, despre care au scris cei de la Gsp, se așteaptă acum și o confirmare oficială. Detalii de la Mogoșoaia. Ce se întâmplă acum cu jucătorii campioanei CFR Cluj.

Jucătorii echipei CFR Cluj sunt blocați în baza FRF din Mogoșoaia, după ce mijlocașul Alexandru Păun a fost infectat cu COVID-19. Pe lângă Păun, alți cinci jucători și antrenori au acuzat simptome specifice noului coronavirus, astfel că situația campioanei este foarte complicată. Reporterul Digi Sport, Viorel Grigoroiu, a oferit ultimele informații de la Mogoșoaia, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Cu excepția lui Alexandru Păun, întreg lotul deplasat la București a rămas în izolare la baza de la marginea Capitalei. Jucătorii sunt obligați să rămână în camerele lor, iar mâncarea le este servită la ușă. Alexandru Păun a fost transportat la Cluj-Napoca, cu ambulanța. În jurul orei 16:30, o mașină a trimisă de o clinică privată a intrat pe poarta bazei din Mogoșoaia, pentru a aduce un nou set de teste pentru coronavirus. Întreg lotul va fi testat în această după-amiază, iar rezultatele ar urma să fie anunțate în cursul zilei de marți.

De când Alexandru Păun a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, jucătorii campioanei nu s-au mai antrenat și au rămas izolați, la Mogoșoaia.