Mare atenție la acest produs: Este o problemă de siguranță a utilizatorului. În anumite circumstanțe nefavorabile, poate produce accidentarea celui care îl utilizează.

Iar clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să nu îl mai folosească.

Mare atenție la acest produs: Probleme de fabricație

Kaufland a anunţat, joi seară, că retrage din magazine produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”, la care există posibilitatea desprinderii cuplajului.

Clienţii pot returna produsul în orice magazin, chiar dacă nu mai au bonul

Kaufland retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”.

Produsul s-a aflat la vânzare în magazinele Kaufland începând cu 06.01.2021.

”La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanţe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului.

Clienții primesc banii înapoi

Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească.

Pentru a proteja siguranţa consumatorilor, Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul menţionat, din lotul cu numărul 1234261-4020”, a transmis compania.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pentru informaţii, clienţii au la dispoziţie numărul de telefon al Centrului Relaţii Clienţi, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din reţelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.

Istorie bogată în România

Primul magazin Kaufland s-a deschis în România în anul 2005, rețeaua urmând să cunoască o dezvoltare spectaculoasă, astfel încât în 2009 se deschidea al 44-lea magazin Kaufland în România.

Dezvoltarea a continuat, iar în 2014 Kaufland România a deschis magazinul cu numărul 100 din țara noastră.

În 2016, Kaufland extinde în România mărcile proprii K-Bio și K-take it veggie, special pentru toți cei care vor să aibă un mod de viață sănătos.

În plus, în parteneriat cu Renovatio, Kaufland a lansat prima rețea publică de stații de alimentare a mașinilor electrice din România.