Omul de afaceri Ioan Crișan, asasinat cu bombă la Arad, este înmormântat astăzi la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde se odihnesc și părinții lui Ioan Crișan.

Pentru a se asigura că nu vor fi probleme, soția acestuia a angajat o firmă de pază care să asigure protecția familiei, dar și pentru ca amanta afaceristului să nu participe.

De menționat este faptul că la înmormântare participă mai multe persoane apropiate ale omului de afaceri din Arad, printre care se numără soția și fiica acestuia.

În ceea ce o privește pe amanta omului de afaceri, aceasta ar putea fi un martor cheie în achetă, însă de câteva zile ea a dispărut complet, fără ca nimeni să mai știe ceva despre ea.

Ancheta de la Arad continuă, iar oamenii legii audiază martori, dar și cunoscuți din anturajul omului de afaceri. De asemenea, sunt verificate toate imaginile de pe camerele de supraveghere unde a avut loc explozia.

Se speculează ideea potrivit căreia persoana care ar fi detonat bomba se afla la locul faptei înainte, dar și în timpul exploziei, în contextul în care sistemul de detonare al bombei ar semăna cu un sistem de alarmă la o mașină sau un motor, iar asta înseamnă că ar fi putut fi acționat de la o distanță de maxim 50 de metri.

Conflict între fiica lui Ioan Crișan și amanta sa

Amintim faptul că după trei zile de la asasinatul lui Ioan Crișan, fiica acestuia s-a deplasat la ferma deținută de soțul ei. Surse au declarat pentru Antena 3 că Aurora Ardelean, amanta omului de afaceri ar fi luat-o la rost întrebând-o care este motivul pentru care a făcut această vizită.

De cealaltă parte, camerele de supravehgere de la ferma lui Ioan Crișan nu mai funcționau de luni de zile, deci este imposibil ca anchetatorii să poată vedea ce s-a întâmplat cu adevărat.

În ceea ce privește mașina acestuia, ea era înmatriculat pe numele surorii amantei afaceristului, inclusiv la momentul atentatului, mai spun sursele citate.