Gigi Becali, prima reacție după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: E treaba lui

Pe fondul declarațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru cancan.ro, latifundiarul din Pipera a avut o primă reacție cu privire la divorțul dintre cei doi. Gigi Becali a declarat pentru prosport.ro că nu dorește să se amestece în familia fostului antrenor de la FCSB, subliniind că nu îl interesează acest aspect.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.”, spune Gigi Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor a mai spus că nu dorește să se interpreteze nimic din ceea ce declară, motiv pentru care spune că își vede de treaba lui.

”E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali.

Reacție dură din partea fiului său

Antrenorul de la Universitatea Craiova a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. Mai mult, Laurențiu Reghecampf ar urma să devină tată din nou, în contextul în care iubita lui ar fi însărcinată, notează cancan.ro.

După ce a aflat că părinții lui ar urma să se despartă, fiul lui Laurențiu Reghecampf a avut o reacție dură pe contul său de Instagram.

„A murit pentru noi forever (n. red. pentru totdeauna) !”, a transmis Laurențiu Reghecampf Jr într-un comentariu, punând sară pe rană și într-un al doilea mesaj: „ai murit pentru mine forever!”.

Anamaria Prodan a văzut postarea băiatului și i-a lăsat un comentariu în care spune că tatăl lui se află într-un moment greu în viață și că trebuie să îi fie alături.

„Mami… tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL! NOI suntem EL! FII puternic, BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Si, iubește-l! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE! Du-te si caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE. Mami… CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva TATI S-A PIERDUT… Într-o LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pentru tati si nu îți încarcă sufletul cu ura, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Va iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!”, a reacționat Anamaria Prodan.