Anamaria Prodan a fost întrebată în cadrul unui eveniment dacă ar fi dispusă să investească la CSA Steaua, potrivit telekomsport.ro

„Da, normal. De ce sa nu investeşti? Investeşti oriunde se poate face performanţă. Acolo este o problemă numai pentru faptul că ești din Liga 2, iar pe urmă ce faci? Că nu mai ai voie să investeşti tu. Şi trebuie să ai pe cineva”, a răspuns Anamaria Prodan.

Amintim că CSA Steaua nu a demarat nicio procedură de a schimba forma de organizare și de a trece din drept public în drept privat. Din acest motiv, nu va putea să treacă în Liga 1 în vara lui 2022, dacă va termina pe unul dintre primele două locuri ale ligii secunde în campionatul următor.

Gigi Becali a dat un nou tun

Potrivit informațiilor transmise anterior despre latifundiarul din Pipera, Gigi Becali a făcut o afacere de zeci de milioane de euro. Mai exact, H4L Development a cumpărat de la finanțatorul echipei de fotbal FCSB un teren de peste 30 de milioane de euro din Pipera. Intenția este de a construi aici mai multe locuințe.

Dezvoltatorul imobiliar H4L Development, controlat de familia Bîlteanu, a cumpărat de la omul de afaceri George Becali un teren de 13 hectare din Pipera, ce va fi utilizat pentru a patra etapă de construcție a complexului The Village, anunță profit.ro. Trebuie subliniat că acesta este cel mai mare dintr-o serie de 7 proiecte pe care le face în București și Brașov, parte a unui plan de investiții de 400 de milioane de euro, potrivit sursei citate.

Terenul achiziționat de H4L Development de la George Becali întregește un alt lot, în suprafață de 15 hectare, cumpărat de același investitor de la compania Willbrook, controlată indirect de miliardarul israelian Eyal Ofer. Cele 28 de hectare rezultate vor fi utilizate pentru construcția unui cartier cu 1.200 de apartamente, poziționat în spatele complexului comercial Pipera Plaza și al clădirilor de birouri unde au sediile centrale companii precum Coca-Cola, Mercedes-Benz, Bergenbier, eMAG sau Altex.