Anamaria Prodan a sărit în apărarea soţului său, Laurenţiu Reghecampf, după ce Adrian Mititelu Jr. i-a adus acuzații grave acestuia.

Mesaj dur postat pe contul impresarei

Anamaria Prodan a postat pe contul personal de socializare o replică dură la adresa lui Adrian Mititelu Jr., cu privire la acuzațiile grave ale acestuia aduse lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara spune că soțul ei nu a avut niciodată amante

Anamaria Prodan consideră că în sport decența și respectul trebuie să fie pe primul loc, mai ales când este vorba de un om ca Reghe, care a contribuit la evoluția a generații de jucători.

„Urat… in sport decenta si respectul trebuie sa domnească ! De asta suntem unde suntem ! Păcat! REGHECAMPF ESTE NR 1! AMANTE, PROSTITUATE ,BEȚII II SUNT STRĂINE ! DAR CUI II PASA DE AȘA CEVA? GURA LUMII NICI PAMANTUL NU O ASTUPA!

PROSTITUATE SAU AMANTE AU OAMENII MICI SI FFF SLABI ! NICIODATĂ SOȚUL MEU NU A AVUT AȘA CEVA. LE DETESTA! A RIDICAT GENERAȚII DE FOTBALIȘTI SI I-A INVATAT CA FAMILIA ESTE CEL MAI SFÂNT SI FRUMOS LUCRU DE PE PĂMÂNT !!!SOTUL MEU ESTE CEL MAI PUTERNIC BĂRBAT! CEL MAI MÂNDRU BĂRBAT!

CEL MAI BUN TATA DIN UNIVERS ! TATI NOI TE IUBIM ENORM ÎTI URAM BAFTA MULTĂ , EȘTI PREA MARE SA TE UIȚI IN STÂNGA SI IN DREAPTA ❤️TE IUBIM SOARELE NOSTRU!”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Mesaje de iubire pentru Reghe

Acesta nu este primul mesaj postat de impresară pe rețelele sociale. Anamaria Prodan se laudă cu soțul ei pe rețelele sociale și i-a transmis un mesaj de dragoste lui Laurențiu.

Pe pagina ei de Instagram, Anamaria Prodan postează în continuare imagini cu soțul ei. Cei doi pozează în cuplul perfect și au una dintre cele mai solide familii.

Recent, celebra impresară a postat o fotografie emoționantă cu soțul ei, căruia i-a făcut și o declarație de dragoste. „Ești cel mai frumos suflet”, a scris Anamaria Prodan, în descrierea fotografiei.

Sursa foto: Instagram