Scandal uriaș în fotbal! Adrian Mititelu jr reacționează dur la adresa rivalilor din Craiova și a plângerii penale făcute pe numele său.

Mititelu jr se dovedește a fi un personaj la fel de acid și de intransigent ca și tatăl său, pe vremea căruia s-a produs schisma ce a dus la formarea a două cluburi.

Scandal uriaș în fotbal! Mititelu jr: ”Poate fac și eu 10 ani închisoare!”

Universitatea Craiova, echipa patronată de Mihai Rotaru, a depus o plângere penală împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

Mai exact, clubul lui Adrian Mititelu este acuzat de cel al lui Mihai Rotaru că foloseşte însemne şi denumiri indetice cu cele care aparţin mărcii Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu Jr. a avut o reacţie virulentă după ce echipa lui Mihai Rotaru a făcut plângere penală împotriva FC U Craiova 1948.

”O mai repet și acum, nu e problemă: Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament?

Acolo pot să scriu și eu „Steaua București”. La Registrul Comerțului, la CIS, unde se numește așa? La cele două instituții, echipa se numește „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”. Păi și ce vi se pare, că e absurd în România să se întâmple acest lucru? Ce vi se pare așa anormal?

Vi se pare anormal, scrie pe LPF treaba asta? Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa.

Nu (n.r. dacă are emoții în privința plângerii), bine, poate f„ac și eu 10 ani de închisoare că am făcut fals în ce spun ei acolo.

Bine, în România e posibil orice, poți să te aștepți de la orice. Noi am fost descalificați, băgați în faliment, s-a făcut altă echipă cu denumirea noastră. Noi ne numim acum „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, din 2017.

”Ei și-au schimbat denumirea asemănător cu a noastră”

În 2018, ca să creeze confuzie ei, nu noi, și-au schimbat denumirea asemănător cu a noastră: „Universitatea Craiova 1948 Club Sportiv SA”, și ei spun că ne folosim de marca lor.

Păi ce marcă au ei, că au apărut în 2013. Eu știam că Mihai Rotaru a primit milioane de euro despăgubire, nu a plătit mărci. Acum are și mărci”, a spus Adrian Mititelu Jr. la digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr i-a atacat pe fanii echipelor din România, în afară de cei ai echipei sale şi ai Rapidului. Conducătorul oltenilor susţine că suporterii ar putea ajuta mai multe cluburile din Liga 1.

„În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj, problema este la toți românii în sine.

Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Păi, Bayern are încasări de 5 milioane de euro la un meci, noi încasăm 30.000 de euro.

Și noi vrem să batem Steaua Roșie Belgrad? Păi, Steaua Roșie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă?

A fost o minune ce a făcut Dan Petrescu, până acum, acolo. Toată lumea are așteptări mari, dar în afară de ultrașii Rapidului și ai noștri, suporterii de rând dispar din ce în ce mai mult.

Vin de ce în ce mai puțini la stadion, dar au pretenții. Stau pe Facebook, își dau cu părerea și au așteptări ca noi să o batem pe Steaua Roșie Belgrad sau pe Young Boys Berna”, a declarat recent Mititelu Jr.

Sursa foto: Facebook..