Laurențiu Reghecampf a fost dat de gol! Ce face, de fapt, acesta după ce s-a scris că divorțează

În cadrul unui interviu oferit pentru Antena 1, fiica Aneimaria Prodan, Sarah, a precizat că tatăl ei se ocupă cu afacerile familiiei și antrenează în locul în care mama și bunica ei sunt printre cele mai iubite persoane din județ. Aceasta a mai spus că părinții ei nu au timp de distracții deoarece muncesc.

”Aleargă peste tot şi rezolvă business- urile toate ale familiei, antrenează în locul unde bunica mea şi mama mea sunt printre cele mai iubite persoane din județ! Părinții mei nu au timp de distracții. Muncesc”, a spus Sarah.

Sarah a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că tatăl său este un om unic și că familia din care face parte este superbă.

„Tatăl meu, Laurenţiu, este ceva unic. Vorbiţi mereu cu mama. Nu vă spune la fel? Suntem o familie superbă care vorbeşte şi gândește la fel. Laurenţiu nu se distrează.”, spune aceasta.

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa celor care spun că divorțează de soțul ei

După ce presa a tot scris că Laurenţiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj dur cu privire la acest subiect.

Ea susține că toate zvonurile apărute pe internet sau în presa din România și din afară sunt venite de la persoanele care le doresc răul și așteaptă cu sufletul la gură despărțirea, însă cei doi s-ar înțelege foarte bine.

Totodată, impresara susține că soțul ei nu a ajuns bătaia de joc a țării, iar numele său nu trebuie asociat cu al altor femei.

”Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea 🙈. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem?”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În același timp, Anamaria Prodan a afirmat că soțul ei nu are nicio legătură cu femeile cu care a fost asociat în ultima vreme și că nici măcar nu le cunoaște, doar că această asociere este defăimătoare pentru familia și pentru copiiii ei.

Anamaria Prodan a mai adăugat că persoanele care se mai iau de soțul sau de familia ei vor avea de suferit, menționând că această situație se va sfârși în curând.

”Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.