Anamaria Prodan, mesaj incendiar către Laurențiu Reghecampf! Îi declară încă o dată dragostea și îi transmite că are nevoie de el.

Impresara a folosit tot arsenalul din dotare, pentru a fi cât mai convingătoare și a publicat totul pe internet.

Anamaria Prodan, mesaj incendiar către Laurențiu Reghecampf! Poze la piscină

Anamaria Prodan a încins internetul cu ultimele imagini postate! Sexy-impresara a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe videoclipuri și fotografii incendiare, în costum de baie la o piscină extravagantă din Dubai.

Vedeta trăiește o viață ca-n vis și se bucură de orice moment frumos pe care destinul îl rezervă pentru ea, scrie wowbiz.ro.

Soția lui Laurențiu Reghecampf continuă să surprindă cu fiecare apariție a ei în mediul online și cu fiecare mesaj pe care-l postează.

De data aceasta, alături de un video foarte sexy de la piscină, Anamaria Prodan a adăugat și o piesă de dragoste, cu un mesaj semnificativ. Bineînțeles că ne duce cu gândul la soțul ei: ”Te iubesc. (…) Am nevoie de tine să mă încălzeşti în aceste nopţi de singurătate”, este mesajul din piesă.

Reghe ar fi răspuns cu un mesaj plin de iubire

În plus, sexy-impresara le-a închis gura răutăcioșilor, care spuneau că relația dintre ea și Reghe s-a răcit.

Anamaria Prodan a postat, pe contul ei de Instagram, un video cu Laurențiu Reghecampf, care-i trimisese un mesa plin de iubire.

”Reghecampf= soțul și tatăl perfect! Nu și-a trădat niciodată familia sau copiii. Este un exemplu de bărbat demn de urmat. Asta spunem toți despre soarele (n.r. alintul pe care îl folosește Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf) nostru! 🙏❤️ AȘA ESTE SOȚUL MEU IN REALITATE!

După fiecare antrenament îmi trimite mesaj …nu trimite către Becali sau către dame de oraș …. Nu sta in restaurante sa bea pana leșina cum văd ca se insinuează … muncește si vine acasa, face avere Pt familia noastră, cumpara case copiilor, banii din conturi ii cheltuie NUMAI PT NOI FAMILIA LUI! 😡 ÎNCĂ VAROG SA MI LĂSAȚI SOȚUL SI COPIII IN PACE!”, a scris Anamaria Prodan în descrierea postării, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan.
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan.
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan.