În plină controversă legată de relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, acesta din urmă a luat o decizie radicală legată de fiul lor cel mic!

Laurenţiu Jr. se mută cu tatăl său, la Craiova!

Este vorba despre Laurenţiu Jr., alintat Bebeto. Băiatul, care mergea până de curând la şcoală în Dubai, se va muta la Craiova, acolo unde Laurenţiu Reghecampf este antrenor la CSU Craiova.

Băiatul ar urma să joace fotbal la echipa de juniori a clubului.

Anunţul a fost făcut chiar de către Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram. Impresara a postat o fotografie realizată în urmă cu 11 ani, atunci când Laurenţiu Reghecampf se afla la începutul carierei de antrenor. În poză apar tatăl şi fiul pe stadionul din Craiova.

Laurenţiu Reghecampf fusese atunci adus la echipă în locul olandezului Mark Wotte. Reghe a reușit să evite retrogradarea în liga a doua, scrie as.ro.

“Craiova… long time ago (cu mult timp în urmă – n.red.)! Reghe salvase clubul de la retrogradare!!! Reghe Jr făcea pași mici pe terenul de fotbal… Tatăl lui îl susținea! La fel și astăzi… Aceeași echipă, același antrenor… Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Relaţia dintre Laurențiu Reghecampf şi cele două fete ale soţiei sale, Rebecca şi Sarah

Anamaria Prodan are şi două fete dintr-o căsătorie anterioară. Ea a vorbit despre Rebecca şi Sarah recent, când a vrut să sublinieze ce relaţie strânsă există între acestea și Laurențiu Reghecampf.

„Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam. Laur a zis: «Eu le iau să le arăt ce înseamnă viața de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot». Și s-au dus.

Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club și le vezi pe toate. Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de viva.ro.

Despre cele două fete au pasiuni total diferite. Rebecca are studii în modă și își dorește să aibă o afacere în acest domeniu. Sarah este sportivă, ea fiind baschetbalistă. Sarah a studiat în America, iar Rebecca în Milano.