Anamaria Prodan este mândra mamă a două fete, din prima căsătorie. Ea a vorbit despre Rebecca şi Sarah recent, când a vrut să sublinieze ce rela’ie strânsă există între acestea și Laurențiu Reghecampf.

„Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam. Laur a zis: «Eu le iau să le arăt ce înseamnă viața de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot». Și s-au dus. Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club și le vezi pe toate. Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de viva.ro.

Despre cele două fete au pasiuni total diferite. Rebecca are studii în modă și își dorește să aibă o afacere în acest domeniu. Sarah este sportivă, ea fiind baschetbalistă. Sarah a studiat în America, iar Rebecca în Milano.

Rebecca despre mama ei: Mie nu îmi place să zic

La un moment dat, Anamaria Prodan a spus că Rebecca şi Sarah, primesc lunar de la ea 1000 de euro. Rebecca a contrazis-o însă, atunci, pe mama ei.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, susţine Rebecca, citată de viva.ro.

“Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile”, spunea în trecut Anamaria Prodan.