Anamaria Prodan Reghecampf este foarte atentă cu copiii săi. Rebecca și Sarah Prodan pot spune că au o viață aproape lipsită de griji. Cele două fete ale celebrei impresare câștigă o sumă impresionantă de bani lunar. Pe lângă salariul de invidioat, ele mai primesc și din partea Anei anumite sume, în funcție de necesități.

Cele două fiice lucrează în domenii total diferite. Rebecca are studii în modă și își dorește să aibă o afacere în acest domeniu. Pe când Sarah este sportivă, ea fiind baschetbalistă. Sarah a studiat în America, iar Rebecca în Milano.

Detalii despre ce bani primesc de la mama lor au venit chiar de la Rebecca, fata cea mare a vedetei. Tânăra a povestit, la un moment dat, câți bani le intră în buzunar în fiecare lunar. La un moment dat, Anamaria Prodan a dezvăluit că le dă salariu fiicelor sale. Era vorba de 1000 de dolari pe lună.

Rebecca a dat-o de gol pe Anamaria Prodan

Adevărul s-a aflat însă de la Rebecca. Tânăra a mărturisit într-un interviu că mama ei a inventat de o sumă de bani și că le dă bani de fiecare dată când au nevoie.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, a declarat Rebecca.

“Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile”, a declarat, în trecut, Anamaria Prodan Reghecampf.

Despre cele două fiice ale sale a vorbit impresara în urmă cu puțin timp. Ea a spus că Laurențiu Reghecampf mergea împreună cu Rebecca și Sarah, în club. Vedeta a explicat că cele două tinere nu aveau voie să meargă singure în astfel de locuri. Motiv penru care, Reghe și-a asumat rolul de a le arăta ce înseamnă cu adevărat viața de noapte.