Anamaria Prodan și-a surprins din nou urmăritorii cu imagini din viața de lux pe care o are în Dubai. Femeia de afaceri a postat, pe Instagram, o imagine cu ea la piscină. I-a alăturat o piesă a celor de la Surf Mesa şi a scos în evidenţă câteva versuri.

„Te iubesc. Am nevoie de tine să mă încălzeşti în aceste nopţi de singurătate„, este mesajul care a apărut pe imaginea cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Cu peste 700.000 de urmăritori pe contul de Instagram, Anamaria Prodan a făcut public şi un filmuleţ. Acesta a adunat, în numai două ore, aproape 30.000 de vizualizări.

Sursă foto: Captură Instagram

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare. Aflată în plin scandal de divorț, aceasta s-a hotărât să colaboreze cu Ștefan Farell.

Chiar dacă s-a mutat în Dubai, soția lui Laurențiu Reghecampf este dispusă să investească într-o agenție de modele din Cluj, anunță voxbiz.ro. A fost convinsă de cel care este supranumit „Regele Modelingului din Transilvania”.

Chiar Anamaria Prodan ar fi în spatele unei mutări spectaculoase. Potrivit sursei citate, City Fashion Week, eveniment organizat de Farell, nu va mai avea loc la Cluj-Napoca, ci la București.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit, într-un mod surprinzător, că s-a apucat de un nou proiect. Îl va avea alături de Walter Zenga, fostul antrenor de la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2004-2005.

„Un nou proiect în fotbal alături de legenda Walter Zenga„, a postat Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan i-a făcut o surpriză lui Laurențiu Reghecampf

Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Anamaria Prodan a împărtășit cu fanii săi o surpriză pe care i-a pregătit-o lui Laurențiu Reghecampf, în reședința luxoasă pe care o dețin în Dubai. Mai exact, aceasta a amenajat întreaga sufragerie din apartamentul său, filmând totul. Anamaria Prodan a surprins momentul în care și-a decorat un perete întreg cu fotografii cu Laurențiu Reghecampf și familia lor.

Se pare că impresara nu a reușit să treacă peste greutățile din ultima perioadă și vrea în continuare ca familia ei să fie unită. Amintim faptul că în ultima perioadă, Anamaria Prodan a avut mai multe răbufniri. Ea a refuzat să creadă că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o, susținând la un momendat că vrea dovezi pentru a fi sigură.