Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Anamaria Prodan a împărtășit cu fanii săi o surpriză pe care i-a pregătit-o lui Laurențiu Reghecampf, în reședința luxoasă pe care o dețin în Dubai.

Mai exact, aceasta a amenajat întreaga sufragerie din apartamentul său, filmând totul. Anamaria Prodan a surprins momentul în care și-a decorat un perete întreg cu fotografii cu Laurențiu Reghecampf și familia lor.

Se pare că impresara nu a reușit să treacă peste greutățile din ultima perioadă și vrea în continuare ca familia ei să fie unită. Pe lângă altarul care i l-a pregătit lui Reghe, Anamaria Prodan a filmat și priveliștea de la balcon, care taăie răsuflarea oricui.

Amintim faptul că în ultima perioadă, Anamaria Prodan a avut mai multe răbufniri. Ea a refuzat să creadă că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o, susținând la un momendat că vrea dovezi pentru a fi sigură.

Anamaria Prodan neagă că ar fi fost înșelată

Totodată, la acel moment ea susținea că lumea asociază numele soțului eu cu a altor femei, lucru care o deranjează. În același timp, Anamaria Prodan făcea un apel la urmăritori să-i aducă dovezi clare în legătură cu aceste acuzații pentru a le putea crede.

„Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea 🙈. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem? (…)

În cazul în care îmi aduce cineva dovezi clare care să dovedească toate aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presă, de către banii și bunurile cumpărate prostituatelor de-a lungul anilor apărute în toată presa, eu, Anamaria Prodan, îmi cer scuze în mod public”, a declarat revoltată Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.