„La cererea publicului, a doua poza anul acesta! Sa ne potolim, zic…”, este descrierea pe care Carmen Brumă a pus-o în dreptul fotografiei.

În imagine, cei doi sunt îmbrățișați, iar Mircea Badea este într-un șort. Carmen Brumă a optat pentru un costum de baie mai deosebit, care îi scoate în evidență silueta demnă de invidiat. Prezentatorul tv arată și el impecabil, iar abdomenul lui denotă că a trecut pe la sală în ultima vreme.

Amintim faptul că Carmen Brumă este foarte atentă la alimentația. Într-un interviu acordat pentru Viva, aceasta declara că are niște reguli pe care le urmează de foarte mulți ani și de la care nu se abate.

O regulă importantă o reprezintă faptul că aceasta nu mănâncă în fiecare zi același lucru, având mese diversificate. Ea mai preciza atunci că lipsa diversificății în alimentație este o problemă cu care faorte multe persoane se confruntă.

Secretele alimentare ale lui Carmen Brumă

„Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași patru legume, fructe, cereale etc.

În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu”, declara aceasta.

Totodată, Carmen Brumă mai preciza că o alimentație sănătoasă se bazează pe un echilibru și diversitate, dar și mișcare. Potrivit acestia, persoanele care fac sport constant își permis să mănânce mai multe lucruri față de o persoană sedentară.

”O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de „bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală”, a mai spus Carmen Brumă pentru viva.ro.